А якщо вони дозволять вам запустити Хаббл

Краса астрономії полягає в тому, що кожен може це зробити.

Від найменшого малюка до найдосконалішого астрофізика, є щось для кожного, хто хоче насолодитися астрономією. Насправді це наука настільки доступна, що практично будь-хто може це зробити практично де завгодно. Все, що вони повинні знати, - це шукати.

Це насправді дивовижно, коли ви задумуєтеся про те, що, дивлячись на будь-яку ніч, ви можете побачити практично сотні тисяч зірок, зоряних систем, планет, місяців, астероїдів, комет і, можливо, навіть випадковий космічний човник. Ще більше захоплює дух, коли ви усвідомлюєте, що небо, на яке ви дивитеся, - це все те саме небо, яким користувалися наші предки сотні і тисячі років тому, коли вони лиш піднімали погляд.

У космосі є щось позачасове.
Хтось відомий у Заголовку джерела

У космосі є щось позачасове. Той факт, що планети, Місяць та зорі поза ними існують протягом століть, чимось впливає на наше відчуття нашого місця у Всесвіті. Насправді, багато зірок, які ми «бачимо» неозброєним оком, насправді є світлом, що прийшло від цієї зірки сотні тисяч років тому. Це світло зараз сягає до землі. Отже, по-справжньому, пошук вгору - це подорож у часі.

Фото SpaceX, @spacex

Хоча будь-хто може дивитися вгору і закохуватися в зірки в будь-який час, астрономічне задоволення - це навчитися ставати все більш кваліфікованим та оснащеним зірчастими поглядами, які ви бачите і розумієте все більше і більше кожного разу, коли ви дивитесь. Ось кілька кроків, які ви можете зробити, щоб зробити моменти, які ви можете присвятити своєму хобі з астрономії, набагато приємнішими.

Отримайте трохи історії

Вивчення передумови до великих відкриттів в астрономії зробить ваші моменти вивчення зірок більш значущими. Це одна з найдавніших наук на землі, тому з’ясуйте великі історії, які дивилися на ці зірки до вас.

Знайте, що ви шукаєте

Приємно вивчати сузір’я, як орієнтуватися на нічному небі та знаходити планети і відомі зірки. Існують веб-сайти та книги, які вас цікавлять.

Стань розумником

Астрономічні клуби - це жваві місця, сповнені знаючих любителів, які люблять ділитися своїми знаннями з вами. За ціну кока-коли та закуски вони зриватимуться зіркою з вами та збагатять вас дрібницями та великими знаннями.

Знати, коли шукати

Не тільки знання погоди дозволить переконатися, що ваша зірка дивиться на користь, але якщо ви дізнаєтесь, коли відбуватимуться великі метеорні зливи та інші великі події астрономії, змусять вас оживити астрономію.

І коли все буде сказано і зроблено,отримайте обладнання. Ваші пошуки нових і кращих телескопів будуть протягом усього життя. Дозвольте захоплюватися астрономією, і досвід збагатить усі аспекти життя. Це буде залежність, яку ви ніколи не захочете змінювати.

Як шукати
Будьте в курсі того, що називається "астрономія"