Як шукати

Будьте в курсі того, що називається "астрономія"

Можна з упевненістю сказати, що в якийсь момент нашого життя у кожного з нас є той момент, коли ми раптом приголомшені, коли стикаємося віч-на-віч з величезним всесвітом, який ми бачимо на нічному небі.

Багато хто з нас, хто є мешканцями міста, не дуже помічає цього неба на звичайній основі. Вогні міста роблять хорошу роботу, маскуючи дивовижний дисплей, який весь час є над нашими головами.

Це той “Вау” момент, яким є астрологія.
Хтось відомий у Заголовку джерела

Тож може бути, що раз на рік відпустка в кемпінг або поїздка в будинок родича в країні, коли ми опиняємось за межами, коли передавач нічного неба раптом вирішить влаштувати його видовищне шоу. Якщо у вас був такий момент, коли ви буквально затамувавши подих на нічне небо, ви, напевно, можете пригадати той самий момент, коли ви могли б сказати ще трохи, але «ух» у побаченому.

Фото Arto Marttinen, @wandervisions

Цей "вау" момент - це те, про що йдеться в астрології. Для деяких цей дивовижний момент стає пристрастю, яка веде до кар'єри астронома. Для щасливчиків цей дивовижний момент тому, що всепоглинаюча одержимість, яка призводить до того, що вони подорожують до зірок у космічному човні або на одній з наших ранніх космічних місій. Але для більшості з нас астрологія може стати проведенням часу або звичайним захопленням. Але ми несемо цей дивний момент із собою на все життя і починаємо шукати способи заглянути глибше і дізнатися більше про вражаючий Всесвіт, який ми бачимо у мільйонах зірок над нами щовечора.

Розпочніть

Щоб почати вивчати, як набагато краще спостерігати за зірками, є деякі основні речі, які нам можуть знадобитися глибше, окрім того, що ми можемо побачити неозброєним оком і почати вивчати зірки, а також насолоджуватися ними. Перше, що вам потрібно, це зовсім не обладнання, а література. Хороша зіркова карта покаже вам основні сузір'я, розташування ключових зірок, які ми використовуємо для навігації в небі та планетах, які будуть здаватися більшими за зірки. І якщо ви додасте до цієї карти кілька добре зроблених вступних матеріалів у хобі астрономії, ви вже на правильному шляху.

Отримайте телескоп

Наступне, що ми, природно, хочемо отримати - хороший телескоп. Можливо, ви бачили хобі людини, яка добре допомагає в навчанні, де вишукані телескопи є десь на пагорбі. Це хвилює астронома-аматора, тому що це повинно стати логічним наступним кроком у розвитку вашого хобі. Але як купити хороший телескоп? Це може бути заплутаним і залякуючим.

Перш ніж піти на такі великі витрати, може бути кращим інвестувати в хороший набір біноклів. Є навіть біноклі, які підходять для зіркового огляду, які зроблять так само хорошу роботу, надаючи вам те додаткове бачення, яке ви хочете побачити трохи краще чудес Всесвіту. Добре розроблений набір біноклів також дає вам набагато більше мобільності та здатності тримати «покращений огляд» під рукою, коли цей дивовижний вид просто представляється вам.

Ніщо з цього не перешкоджає вам рухатися вперед до своїх планів зібрати дивовижну телескопну систему. Будьте впевнені, що ви отримаєте якісні поради та навчання, як налаштувати свій телескоп відповідно до ваших потреб. Використовуючи ці вказівки, ви отримаєте насолоду від годин, насолоджуючись феноменальними видовищами на нічному небі, що знаходяться поза неозброєним оком.

Поза оком
Ставши частиною суспільства відданих астрономів-любителів.