Купуючи телескоп

Перед тим, як ви робите вашу першу купівлю…

Купівля правильного телескопа, щоб вивести свою любов до астрономії на наступний рівень - це великий наступний крок у розвитку вашої пристрасті до зірок.

Багато в чому це великий крок від того, хто просто насміхається над астрономією, до серйозного студента науки. Але ми з вами знаємо, що після придбання телескопа є ще один великий крок, перш ніж ви дійсно знаєте, як ним користуватися.

Тож критично важливо, щоб ви отримали саме потрібний телескоп, де ви знаходитесь та які ваші уподобання зірки, що дивляться. Для початку давайте обговоримо три основні види телескопів, а потім викладемо кілька концепцій «Телескоп 101», щоб збільшити шанси на те, що ви придбаєте потрібну річ.

Критично важливо, що ви отримаєте саме потрібний телескоп.
Хтось відомий у Заголовку джерела

Отже, щоб вибрати лише потрібний вид телескопа, важливими є ваші цілі використання телескопа. Щоб дійсно зрозуміти сильні та слабкі сторони не лише конструкцій лінз та телескопа, але й того, як телескоп виконує роботу в різних зіркових ситуаціях, найкраще виконати домашнє завдання спершу та оглянути різні види. Тому перш ніж зробити першу покупку ...

  • Перш за все. встановіть стосунки з авторитетним магазином телескопів в якому працюють люди, які знають їхні речі. Якщо ви придбаєте свій телескоп у магазині Wal-Mart або універмазі, шанси на отримання потрібної речі є віддаленими.
  • Підберіть думки експертів. Якщо ви вже не працюєте в астрономічному суспільстві чи клубі, продавці в магазині телескопів зможуть направляти вас до активних товариств у вашому районі. Після того, як ви матимете зв’язок з людьми, які придбали телескопи, ви можете отримати пораду щодо того, що працює, а чого уникати, що є більш вірним, ніж все, що ви отримаєте з веб-статті чи продавця компанії Wal-Mart.
  • Спробуйте перед тим, як купити. Це ще одна перевага кількох виїзних поїздок з астрономічним клубом. Ви можете відкладати якісні години роботи з людьми, які знають телескопи та встановили їхні оснащення, щоб вивчити їх обладнання, вивчити ключові технічні аспекти та спробувати їх, перш ніж ви витратите гроші у власну установку.
  • Біноклі легкі та портативні. Якщо у вас немає можливості створити та керувати обсерваторією зі свого робочого місця, ви, ймовірно, збираєтесь їхати, щоб виконати свої перегляди. Біноклі їдуть з вами набагато простіше, і їх легше перевозити та користуватися, поки ви там, ніж громіздкий комплектом телескопа.
Фото Teddy Kelley, @teddykelley

Існують й інші міркування, які враховують ваше остаточне рішення про купівлю.

Наскільки мобільним повинен бути ваш телескоп?

Штатив або інші аксесуарні рішення значно зміняться за допомогою телескопа, який буде жити на вашій палубі, порівняно з тим, який ви плануєте взяти для віддалених місць.

Як складно встановити та розбити?

Наскільки складним є телескоп і чи будуть у вас проблеми з технічним обслуговуванням? Зайдіть у мережу щоб отримати відповіді на ці та інші питання. Якщо ви робите домашнє завдання так, ви знайдете правильний телескоп для цього наступного великого кроку в еволюції вашої пристрасті до астрономії.

А якщо вони дозволять вам запустити Хаббл
Краса астрономії полягає в тому, що кожен може це зробити.