Вертолітні тури Мауї

Чудовий спосіб відкрити приховані місця

Тури на вертольоті Мауї - це чудовий спосіб побачити острів з іншого погляду та провести веселу пригоду. Якщо ви ніколи раніше не літали вертольотом, це чудове місце для цього.

Ви побачите всю красу, яку може запропонувати Мауї і яка може чудово провести час для всієї родини. Тури не надто дорогі і тривають від сорока п’яти хвилин до більше години. Ви можете побачити місця, які, як правило, недоступні для турів на вертольоті Мауї. Місця, які недоступні пішки або транспортними засобами, можна побачити з висоти. Захоплюючі пам’ятки чекають тих, хто збирається на веселі тури на вертольоті Мауї. Якщо ви будете зупинятися на острові протягом значної кількості часу, можливо, вам захочеться задуматися про те, щоб зробити кілька турів на вертоліт Мауї.

Фото Jon Ly, @jonatron

Східний Мауї

Фото Anton Repponen, @repponen

Екскурсії вертольотом по Східному Маую подарують вам вид вулканів на десять тисяч футів, Халеакала або Будинок сонця. Цей вулкан дрімає і востаннє вибухнув у 1790 році. Ви зможете побачити кратер вулкана та суху посушливу землю, що оточує південну сторону схилу вулкана під час гелікоптерних турів Мауї.

Вид по-справжньому захоплює дух і це видовище, яке не можна пропустити. Це також високий, з можливістю побачити дрімаючий вулкан поруч - те, що не можна побачити щодня. На північній і південній сторонах вулкана ви побачите неймовірний вид. Ці сторони пишні та зелені, і ви зможете побачити кілька красивих водоспадів та чудовий пензлик. Тропічні тропічні ліси рясніють на цій стороні острова, і це щось, що не є легко доступним будь-яким іншим способом, крім повітря.

Тури на вертольоті Мауї дозволять побачити всі ці пам’ятки. Не забудьте взяти з собою фотоапарат або відео, вирушаючи на екскурсії на вертольоті по Мауї, щоб захопити красу пейзажу та показати друзям та родині вдома всі прекрасні речі, які ви бачили під час відпустки.

Молокай Мауї

Фото Denys Nevozhai, @dnevozhai

Тури на вертольотах Molokai Maui доставлять вас на інший острів, але той, який знаходиться всього в дев'яти милях і легко доступний повітрям. На цьому острові дуже мало населення з різною культурою та пейзажем. Все узбережжя північного сходу вистелене скелями та віддаленими пляжами. Вони абсолютно недоступні будь-яким іншим засобом пересування, крім повітря. Люди, які живуть на острові, ніколи навіть не бачили цього чудового пейзажу, якщо тільки не здійснили екскурсії вертольотом Мауї. Коли погода буде дощовою і багато сезону опадів, то протягом сезону ви побачите безліч приголомшливих водоспадів.

Скелі в цьому регіоні одні з найвищих у світі, і побачити воду, що каскадує з високих вершин, просто захоплює дух. Короткий прохід з Мауї з мауї-вертольотами на Мауї варто заслуговувати на красу цього природного середовища.

Екскурсії на вертольоті Мауї - це прекрасний спосіб подорожувати тими місцями, до яких не можна дійти пішки або на машині. Тури тривають приблизно одну годину і становлять приблизно від ста восьми п'яти доларів до двохсот сорока доларів на людину. Для багатьох людей це можливість раз у житті побачити природні пейзажі, які більше не будуть доступні. Зйомка камер і відео для захоплення моментів також дозволить вам знову і знову переглядати тур, коли ви згадуєте протягом багатьох років.

Sierra Tarahumara
Захоплююча суміш відпочинку, культури, історії, дикої природи та походів.