Як обрати правильний готель

Факти, які вам слід пам'ятати.

Отже, ви їдете за кордон, ви вибрали місце призначення, і тепер ви повинні вибрати готель.

Десять років тому ви, мабуть, відвідали свого місцевого туристичного агента і довірилися порадам, які вам дали так звані "експерти". Спосіб вибору та бронювання готелю в 21-му столітті - це, звичайно, в Інтернеті, використовуючи туристичні веб-сайти.

Але як ви просіюєте дивовижні варіанти пропозиції? І що ще важливіше, чи справді ви довіряєте фотографіям та описам готелів, які вони самі нагородили мотивацією отримати бронювання? Відгуки мандрівників можуть бути корисними, але потрібно проявляти обережність. Вони часто є упередженими, іноді застарілими і можуть взагалі не слугувати вашим інтересам. Як ви знаєте, що функції, які важливі для рецензента, важливі для вас?

Чим більше ви читаєте оглядів, тим більше помічаєте, як вони схильні кластеризуватися в крайнощах думок.
Хтось відомий у Заголовку джерела
Фото Jason Briscoe, @jbriscoe

Тоді виникає проблема мотивації рецензента. Чим більше ви читаєте оглядів, тим більше помічаєте, як вони схильні кластеризуватися в крайніх точках думок. З одного боку, у вас є розлючені рецензенти з сокирами; з іншого - ви порадували гостей, які хвалять готель поза очікуваннями. Ви не здивуєтеся, дізнавшись, що готелі іноді публікують свої яскраві огляди, або ж конкурент вишикує шанс виграти конкуренцію поганими відгуками. Має сенс врахувати, що насправді важливо для вас при виборі готелю. Потім слід вибрати онлайн-каталог готелів, який надає актуальну, незалежну, неупереджену інформацію, яка дійсно має значення.

Це кілька ключових фактів, які вам слід пам'ятати:

  1. Розташування
    Якщо вам важливо, що ваш готель, наприклад, на пляжі, недалеко від тематичного парку або зручний для аеропорту, то розташування є першорядним. Будь-який гідний каталог повинен запропонувати карту розташування готелю та його околиць. До аеропорту повинні бути графіки відстаней, а також інтерактивна карта.
  2. Стиль
    Важливо вибрати готель, в якому ви відчуватимете себе комфортно - сучасну або традиційну обстановку, місцевий декор чи міжнародну, офіційну чи розслаблену. Ідеальний каталог готелів повинен повідомити про наявні варіанти.
  3. Ресторани, кафе та бари
    Місцевий колорит чудовий, але власні ресторани та бари готелю можуть зіграти важливу роль у вашому перебуванні. Ви повинні знати про вибір, стиль та те, чи вони розумні чи неформальні. Хороший звіт про готель повинен розповісти вам про це, особливо про сніданки.
  4. Зручності спальної кімнати
    Ви завжди повинні ретельно розглянути тип зручностей, які вам потрібні для вашої спальні, і знайти готель, який має ті, які ви вважаєте важливими. Веб-сайт каталогів готелів повинен детально розглянути такі питання, як: розмір ліжка, доступ до Інтернету (вартість, чи є WIFI або провідний зв’язок), безкоштовні зручності, вигляд із номера та розкішні пропозиції, наприклад, меню подушки або меню ванни, вибір кімнати для курців або некурців тощо.

Ці речі дійсно мають значення, і будь-який пристойний довідник готелів повинен дати вам такий тип порад щодо спалень - не лише кількості номерів, що є звичайним варіантом!

  1. Послуги для дітей
    Для сімейного мандрівника важливіше дізнатися, наскільки приємний для дітей є готель, з каталогу, і прийняти своє рішення звідти. Одне, на що варто звернути увагу, це те, чи пропонує готель послуги няні. Для ділових мандрівників, які бажають подорожувати з дітьми, це, звичайно, теж дуже актуально - можливо, готель, який не надає послуги догляду за дітьми, був би чимось більш підходящим!
  2. Послуги для відпочинку
    На сайті слід запропонувати детальний аналіз дозвілля в готелі: спа, басейн, тренажерний зал, сауна, а також детальну інформацію про будь-які інші об'єкти поблизу, такі як поля для гольфу. 7. Спеціальні потреби: сайт довідників готелів повинен повідомити відвідувача послуги щодо особливих потреб кожного готелю та політику доступності. Хоча знову це стосується не кожного відвідувача, для когось це абсолютно важливо.

Нарешті, і найголовніше, команда з інспекції якості готелів повинна регулярно відвідувати відповідний готель, зустрічалася з персоналом, спати у спальні та пробувати їжу. Вони повинні відчувати готель як гості, і лише тоді вони справді матимуть сильну позицію написати про готель.

Вертолітні тури Мауї
Чудовий спосіб відкрити приховані місця